«

Zoeken


Color-Mix-System:

in een handomdraai de perfecte kleur

Mischmaschine Harbil HA/450/20
Mischmaschine Harbil HA/450/20

Als Sikkens Wood Coatings beschikken wij over een van de modernste mengsystemen van Europa. Met de intelligente technologie van het Color-Mix-systeem realiseren wij de beste kleurresultaten. Met uiterst moderne mengmachinetechnologie kunnen alle watergedragen productsystemen, lakken en beitsen van Sikkens Woood Coatings via deze machines op kleur worden gemengd. In uitstekende kwaliteit en in de kortst mogelijke tijd.

Enorme kleurenvariëteit

Met onze kleurcollecties „Joinery Color Classics“ en de CETOL® en RUBBOL® collecties presenteren wij u een bijzonder breed scala van tijdloze en actuele kleuren.

 

Het Color-Mix-systeem biedt door zijn grote kleurenspectrum een vrijwel onbegrensd scala van mogelijkheden. Bovendien omvat het alle in de markt gangbare- en internationele kleurencollecties.

 

De technologie van het Color-Mix-systeem voldoet aan de VOC-richtlijn 2010 – en voldoet daarmee aan de strengste milieunormen. De mengmachine laat zich gemakkelijke bedienen en biedt bovendien een design, dat gebaseerd is op de nieuwste ergonomische inzichten.

 

En dan nog het beste: Wanneer u zelf in het bezit van een mengmachine bent, ontvangt u van ons frequent alle noodzakelijke updates. Zo bent u steeds up-to-date.

Acomix kleurpasta’s

Speciale kleurpasta’s, ontwikkeld voor gebruik van watergedragen producten.

  

De volgende kleuren zijn leverbaar:
wB1, wB3, wG1, wO3, wR1, wR2, wR5, wTR, wTY, wV1, wV2, wW1, wY1, wY2, wY3, wZ1 und wJW, wJR, wJY, wJZ

 

Verpakkingsgrootte:
1 l