«

Zoeken


Met LONGLIFE sterk in de markt

Onze claim op kwaliteit voor uw verkoopsucces

Een verfsysteemgarantie van12 jaar voor houten kozijnen, ramen en deuren is in deze markt een krachtige kwaliteitsclaim. Die belofte is gebaseerd op het partnerschap tussen u als erkende vakspecialist voor houten kozijnen, ramen en deuren en ons als toonaangevende producent van kwaliteitslakken.

Versterk uw positie in de markt!

De top-looptijd van 12 jaar maakt het nieuwe LONGLIFE-concept nog aantrekkelijker dan de eerdere garantiemodellen. Met zo'n lange verfsysteemgarantietermijn geeft u een duidelijk signaal af aan uw klanten: 'Hiermee kies ik voor duurzame kwaliteit.' Bovendien onderscheidt u zich ermee van de concurrentie.
En u profiteert van onze ondersteuning voor uw marketingactiviteiten – met verkoopmaterialen voor werving, eigen reclame en advertenties.

De LONGLIFE-kwaliteitsketen

Bij LONGLIFE worden alle stappen in de productie van kozijnen, ramen en deuren professioneel en volgens de nieuwste techniek uitgevoerd. Zo maken we onze gezamenlijke verantwoordelijkheid ten opzichte van de klant waar. In de praktijk betekent dit: u als producent van kozijnen, ramen en deuren, en wij als verfspecialist, spannen ons maximaal in om de kwaliteitsclaim die in de garantie besloten ligt, waar te maken.

De LONGLIFE-kwaliteitsketen staat daarbij centraal en bestaat uit vijf fasen:

  • Houtkeuze

  • Constructie & productie

  • Schilderen

  • Transport & inbouw

  • Verzorging& onderhoud

Als alle schakels in de kwaliteitsketen professioneel werk leveren, krijgen opdrachtgevers producten van het hoge niveau waar ze behoefte aan hebben. En dat is dus ook exact de doelstelling van LONGLIFE.

Het LONGLIFE-concept biedt iedereen voordelen.

Beheer van het LONGLIFE-concept is eenvoudig voor alle partijen:
Het begint met een adviseringsgesprek met onze buitendienstmedewerker.

Hierbij bespreken we onder meer de randvoorwaarden waaraan u moet voldoen om LONGLIFE-partner te worden.

U bent een professional in uw vakgebied. U voelt zich verantwoordelijk voor het hele proces van de productie tot aan het inbouwen van de kozijnen, ramen en deuren. Wij garanderen de kwaliteit van de lakafwerking.

LONGLIFE neemt ook uw klant veel werk en inspanningen uit handen. Eens per jaar loopt hij zijn kozijnen, ramen en deuren na. Hij maakt de houten elementen schoon en controleert ze op beschadigingen.

De beschermingsklasse geeft aan of het nodig is om verzorgingsproducten te gebruiken. Een onderhoudsschilderbeurt is in veel gevallen niet nodig.

Software-tool geeft overzicht van alle essentiële informatie

Bij LONGLIFE hoort moderne, gebruiksvriendelijke garantiesoftware. De bouwtechnische aspecten van het object worden in een checklist vastgelegd. Daaruit wordt automatisch het opleveringsdocument voor het object opgesteld. Als de opdrachtgever hier de inbouwdatum van kozijnen, ramen en deuren invoert, begint de termijn van de verfsysteemgarantie. Met een muisklik zijn alle relevante gegevens, zoals de onderhoudsintervallen, op te roepen.

Het voordeel voor u: geen lange administratieklussen meer. Alle relevante gegevens en activiteiten kunt u oproepen en overzichtelijk ordenen. Dat bespaart u tijd. En het maakt de verfsysteemgarantie ook voor uw klanten transparant en goed te volgen.

Wilt u zich onderscheiden van uw concurrenten en LONGLIFE-partner worden? Neem contact op met uw vertegenwoordiger, uw distributeur of klik hier.
Meer informatie over het nieuwe LONGLIFE-concept vindt u in onze LONGLIFE-brochure.

naar de LONGLIFE-tool