«

Zoeken


Een belofte van kwaliteit: 12 jaar verfsysteemgarantie

Van de voordelen van houten kozijnen, ramen en deuren moet je heel lang kunnen genieten. We hebben het kwaliteitsconcept LONGLIFE met 12 jaar verfsysteemgarantie verder ontwikkeld.

Houtkeuze, constructie, lak, transport en montage, onderhoud en verzorging vormen een samenhangende kwaliteitsketen. Daarop is het LONGLIFE-concept gebaseerd. Met LONGLIFE breiden we de wettelijke verfsysteemgarantie van 5 jaar aanmerkelijk uit tot 12 jaar.

Eén inspectie per jaar is genoeg. Dat kan, want LONGLIFE-partners richten zich bij het produceren van hun houten kozijnen, ramen en deuren primair op kwaliteit. Soms heeft het hout meer verzorging nodig. Dat stellen we vast op basis van de locatie en de constructiegegevens. Met onze onderhoudsset is die verzorging snel gebeurd. Vaak is er helemaal geen onderhoud nodig. Ook een onderhoudsschilderbeurt is vaak niet nodig.

Zo'n uitgebreide verfsysteemgarantie kunnen we geven omdat we op twee beslissende factoren inzetten. Enerzijds de kwaliteit van onze premium verfproducten, anderzijds de professionele en collegiale samenwerking met erkende fabrikanten. Hier wordt elke stap in de constructie van ramen, kozijnen en deuren uitgevoerd volgens de hoogste eisen en de nieuwste techniek.

Voordelen voor alle partijen

LONGLIFE is speciaal ontwikkeld om opdrachtgevers en fabrikanten optimaal te kunnen ondersteunen. Gedurende de volledige garantieperiode. LONGLIFE-partners en opdrachtgevers kunnen gebruik maken van van de digitale LONGLIFE-tool. Alle relevante gegevens zijn met een muisklik beschikbaar in deze moderne, gebruiksvriendelijke software. Vul de checklist voor het object in, en de beschermingsklasse wordt automatisch berekend. Hieruit volgt welke verzorging er nodig is, en met welke onderhoudsintervallen. De tool geeft de fabrikant een overzicht van alle objecten die hij beheert. De opdrachtgever wordt automatisch herinnerd aan de verzorging die nodig is. Bovendien kan hij via de tool gemakkelijk onderhoudsproducten bestellen.

In drie stappen naar het doel

  • De gegevens in de checklist voor het object maken duidelijk onder welke beschermingsklasse het object valt. Op basis daarvan wordt bepaald welk onderhoud en verzorging er nodig zijn.

  • Het opleveringsdocument van het object vat alle gegevens samen.

  • Als de kozijnen, ramen en deuren correct en naar tevredenheid ingebouwd zijn, vult de opdrachtgever nog de inbouwdatum  in de LONGLIFE-tool in. Op dat moment gaan de 12 jaar in waarin de verfsysteemgarantie geldt.

Het nieuwe LONGLIFE-concept scoort met zekerheid, gemak en kwaliteit.


U bent producent van kozijnen, ramen en deuren


 
 U bent opdrachtgever