«

ZoekenHout heeft toekomst

Duurzaam, stijlvol, lange levensduur

Met hout kiest u voor een natuurlijke grondstof die weer aangroeit. Houten kozijnen, ramen en deuren creëren een stijlvolle en behaaglijke woonomgeving. Houten kozijnen, ramen en deuren geven uw huis een persoonlijk

accent. Ze zorgen bovendien voor een aangenaam woonklimaat en hebben een zeer lange levensduur.

Om te zorgen dat u lang kunt profiteren van al deze voordelen, bieden wij u samen met uw fabrikant van kozijnen, ramen en deuren een uitzonderlijk kwaliteitsconcept. LONGLIFE
Met 12 jaar verfsysteemgarantie op uw houten kozijnen, ramen en deuren stellen wij een nieuwe norm op het gebied van waardebehoud, lange levensduur en effectieve bescherming.

Onze expertise garandeert:

Met het LONGLIFE-kwaliteitsconcept schakelt u een perfect team in: uw vakspecialist voor houten kozijnen, ramen en deuren met LONGLIFE-logo, en Sikkens Wood Coatings als toonaangevende aanbieder van verfproducten. Het LONGLIFE-concept wordt in de volledige kwaliteitsketen gekenmerkt door een hoge mate van professionaliteit.


De LONGLIFE kwaliteitsketen omvat:

  • Houtkeuze

  • Constructie en productie

  • Schilderen

  • Transport en montage

  • Verzorging en onderhoud

Zo gemakkelijk is het

Om u lang plezier te laten beleven aan uw LONGLIFE-kozijnen, ramen en deuren, sluit de fabrikant een overeenkomst met u voor de verfsysteemgarantie.

Daarbij gaat het vooral om drie dingen:

  • in de objectchecklist worden bouwtechnische gegevens en de ligging van uw huis ingevoerd. Zo bepalen wij de beschermingsklasse, waaruit de intervallen voor eventueel uit te voeren verzorging en onderhoud voortvloeien.

  • In de LONGLIFE-tool voert u na correcte inbouw van een houten kozijn, raam of deur de datum in. Dan begint de looptijd van de verfsysteemgarantie van 12 jaar.

  • Via de computer hebt u in de LONGLIFE-tool altijd alle gegevens over uw LONGLIFE-houtwerk ter beschikking. Hier wordt u automatisch herinnerd aan de verzorging die nodig is. Aanvullend ontvangt u er ook nog een e-mail over.

Maximale zekerheid bij minimale verzorging

Jaarlijkse inspectie van het houtwerk is voorwaarde voor de verfsysteemgarantie van 12 jaar.

De beschermingsklasse waarin uw object ingedeeld wordt, bepaalt of en met welke intervallen u het hout eventueel moet verzorgen.

Met de verzorgingsset van Sikkens Wood Coatings bent u daar in een handomdraai mee klaar. Voor houten deuren is er een speciaal reinigingsdoekje, voor houten kozijnen en ramen een onderhoudslotion. Gebruik daarvan verlengt de levensduur van de hoogwaardige laklaag.

Via de LONGLIFE-tool krijgt u adviezen over de verzorgingsmiddelen.

Wilt u profiterenvan de voordelen van LONGLIFE? Neem contact op met uw producent van kozijnen, ramen en deuren.
Meer informatie over het nieuwe LONGLIFE-concept vindt u in onze LONGLIFE-brochure.