«

Zoeken


Wereldwijd een bekende naam: AkzoNobel

AkzoNobel is een wereldwijd vooraanstaande producent van lak- en verfproducten en een toonaangevende producent van specialty chemicals. Wij leveren innovatieve producten aan bedrijven en consumenten over de hele wereld en werken met passie aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen voor onze klanten. Onze hoofdvestiging is in Amsterdam, Nederland, en wij nemen altijd een koppositie in op het gebied van duurzaamheid. Onze 50.000 medewerkers/-sters in meer dan 80 landen leveren gemotiveerd topprestaties en streven ernaar om in overeenstemming met ons motto "Tomorrow’s Answers Today™" de antwoorden van morgen vandaag al paraat te hebben.

Onze producten vindt u overal, van de Olympische stadions in China tot de havenbrug van Sydney - en waarschijnlijk ook in uw eigen huis.

Daarbij bevinden wij ons in een permanente informatie-uitwisseling met onze klanten om feedback te krijgen over onze eigen intenties en aanspraken en zo tot continue verbetering te komen. Nu al voldoen wij niet alleen aan hoge normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid, maar ook op het gebied van duurzaamheid en milieubescherming door een optimale benutting van natuurlijke hulpbronnen en energie. www.akzonobel.com