«

Zoeken


Wellness met visie

Sikkens Wood Coatings

Traditie en competentie, innovatie en kwaliteit, service en partnerschap: dit zijn de waarden waardoor we zijn uitgegroeid tot marktleider op het gebied van coatings voor buitentoepassingen. De basis voor ons succes is onze passie voor hout en ons streven naar perfecte coatings.

In 1792 werd het merk Sikkens opgericht waaruit een groot aantal activiteiten ontstaan is. Ervaring, competentie en traditie - allemaal kenmerken die zich uiten in onze eersteklas producten. Daar kunt u steeds op bouwen en vertrouwen - kwaliteit van de marktleider.

De successen uit het verleden ontnemen ons echter niet het zicht op de toekomst. Integendeel zelfs - wij zien duidelijk de uitdagingen en hebben ideeën en visies ontwikkeld om die succesvol tegemoet te treden.


Klantenservice op topniveau.

Deze gedachte staat bij Sikkens Wood Coating helemaal boven aan de agenda en daarvan profiteert u - elke dag weer. Het gaat ons echter niet alleen om eersteklas service, maar het gaat er ook om de samenwerking met onze klanten uit te bouwen tot een partnerschap dat opgewassen is aan de hoge eisen die de toekomst aan ons zal stellen.

Want daarvan zijn wij overtuigd: samen zijn wij succesvoller!


Kwaliteit borgen - innovatie stimuleren

De eisen aan hoogwaardige producten worden doorlopend opnieuw gedefinieerd. In economie en ecologie gelden nieuwe maatstaven. Daarbij gaat het om de optimalisatie van de product- en procescomplexiteit en om de naleving van hoge milieunormen. Producenten en verwerkers hebben duurzame, innovatieve oplossingen nodig om verdere groei te genereren. Die bieden wij in uw belang.

Onze passie voor hout helpt ons erbij niet alleen traditionele waarden te behouden, maar om die ook innovatief verder te ontwikkelen. Het is mooi als we deze weg samen blijven gaan.