«

Zoeken


Met hart en verstand

Bij Sikkens Wood Caotings hechten wij hoge waarde aan goede samenwerking - intern en extern. Alleen op die manier slagen wij er in om aan de hoge gestelde eisen te voldoen.


Hoogste kwaliteit waarborgen.

Sikkens Wood Coatings verlegt met zijn productontwikkelingen en uiterst moderne coatingsystemen telkens weer de grenzen. De doelstelling: betrouwbare oplossingen voor elke ondergrond en elke toepassing.

Innovatie stimuleren.

In de laboratoria van Sikkens Wood Coatings werken wij elke dag weer aan de ontwikkeling van nieuwe technologieën en producten - met toegevoegde waarde voor u.

Continuïteit garanderen.

Al in het verleden gold voor onze producten: alleen het beste is goed genoeg! Deze traditie in het optimaal beschermen van houten ondergronden houdt een belofte in.

Blijk geven van kleurcompetentie.

De fascinatie voor kleur heeft bij Sikkens Wood Coatings altijd al de toon gezet. Het resultaat: een reusachtigaanbod van kleuren en tintenen de hoogstecompetentie op kleurengebiedin de markt.

Service uitstralen.

Ook voor ons service-aanbod hanteren wij de hoogste maatstaven. Want daarvan zijn wij overtuigd: samen zijn wij succesvoller!