«

Zoeken


Wellness met visie

Wood Finishes & Adhesives

Wood Finishes and Adhesives behoort tot het bedrijfsonderdeel Performance Coatings van AkzoNobel en is gespecialiseerd in high performance coatings die aan een breed scala van klanten geleverd, van de bouwsector en consumentenelektronica tot scheepsbouw en producenten van sportuitrustingen. Ons segment voor industriële houtcoatings – Sikkens Wood Coatings – is sinds begin 2010 onderdeel van Wood Finishes and Adhesives.

Wood Finishes and Adhesives bedient als wereldwijd erkende leverancier van industriële houtcoatings de toonaangevende producenten van wandbekledingen, meubels, vloeren en hout in buitentoepassingen zoals gevelelementen en deuren. Zij vertrouwen op onze producten voor de gewenste esthetische kwaliteiten en de noodzakelijke bescherming.

Onze klanten profiteren van onze complete coatingaanbod en van onze toonaangevende houtlijmen en harsproducten die de eerste keus zijn als verbindingssystemen voor gelamineerde of gevingerlaste houtproducten en vloerlaminaten.

Gepatenteerde applicatiesystemen voor lijmproducten maximaliseren de productiviteit en minimaliseren de milieubelasting. Een uitgebreide technische service stelt zeker dat onze producten in de fabrieken van onze klanten effectief en efficiënt hun werk doen.

www.akzonobel.com/wood